Φωκίωνος Νέγρη 63, 11361 Κυψέλη - Αθήνα
210 8627169

ΣΤ2 & ΣΤ3 – Εβδομάδα #3 Γερμανικά

Αγαπητά μου παιδιά,
γνωρίζω πως οι μέρες που ζούμε είναι πολύ περίεργες και για πολλούς δυσάρεστες. Θέλω όμως με όλη μας την αισιοδοξία να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο, την γνώση!
Και επειδή η γνώση μπορεί να γίνει και διασκεδαστική, σας στέλνω το 2ο επεισόδιο της σειράς από την Deutsche Welle (Nicos Weg). Ελπίζω να σας άρεσε το 1ο επεισόδιο!!
Πάλι παρακολουθούμε τον Νίκο, ο οποίος παρατηρεί τον χώρο του αεροδρομίου και ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι έχασε την αποσκευή του….
https://learngerman.dw.com/en/kein-problem/l-37251054

Ακολουθείτε τα εξής βήματα:

1. Ακούτε και παρακολουθείτε το βίντεο 2 φορές
2. Πατάτε το START για να ξεκινήσουν οι ασκήσεις.
3. Οι ασκήσεις εδώ είναι 12 και μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδό σας πατώντας στο τέλος CHECK.
4. Στο τέλος θα βρείτε και το συνολικό σας σκορ…..

Καλή διασκέδαση!
Viel Spaß!!!!

Σχετικά άρθρα

ΣΤ2 & ΣΤ3 – Για το Πάσχα Γερμανικά

Frohe Ostern liebe Kinder!!!Καλό Πάσχα αγαπητά μου παιδιά! Ακολουθήστε τον σύνδεσμο, ακούστε το τραγούδι και προσπαθήστε να κάνετε τις ασκήσεις και τα παιχνίδια!! Frohe Ostern liebe Kinder!!

ΣΤ2 & ΣΤ3 – Εβδομάδα#2 Γερμανικά

Αγαπητά μου παιδιά, επειδή φαντάζομαι πως δεν έχετε και πολλά πράγματα να κάνετε τώρα που περνάτε τόσες ώρες στο σπίτι, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να περάσετε το χρόνο σας

ΣΤ2 & ΣΤ3 – Εβδομάδα #7 Γερμανικά

Αγαπητοί μου μαθητές, πώς θα σας φαινόταν αν κάναμε ένα ψηφιακό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Γερμανίας; Πατώντας στο σύνδεσμο παρακάτω θα εμφανιστούν 5 εικονίδια. Κάνοντας κλικ στο πρώτο εικονίδιο θα