Φωκίωνος Νέγρη 63, 11361 Κυψέλη - Αθήνα
210 8627169

Υποδοχή Τμήμα 1 – Για το Πάσχα

Αγαπητά μου παιδιά να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές αυτές τις ημέρες του Πάσχα με υγεία και χαρά! Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά με ακόμη περισσότερη διάθεση και δημιουργικότητα.
Ας ξεκινήσουμε τώρα με την πασχαλινή κάρτα που έχω ετοιμάσει για σας!

eastercard

Δείτε και κατεβάστε ή εκτυπώστε την κάρτα

Μέχρι λοιπόν τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε, για να μην ξεχνιόμαστε, καλό θα ήταν μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες να κάνετε τις δύο παρακάτω ασκήσεις.

ypod1pasxa

 Δείτε και κατεβάστε ή εκτυπώστε το αρχείο

Για να είναι η επανάληψή μας λίγο πιο διασκεδαστική, αν πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κάποιες ασκήσεις και online:
Αλφαβητική σειρά
Ουσιαστικά
Καταλήξεις -η, -ι

Σας αρέσει ο μικρός πρίγκιπας;
Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ιστορία του. Προτείνω να ακούτε και να σημειώνετε στο τετράδιό σας τις λέξεις που ακούτε. Στη συνέχεια να κοιτάξετε τις λέξεις στο λεξικό για να δείτε τη σημασία τους.
Ο Μικρός Πρίγκηπας

Σχετικά άρθρα

Υποδοχή Τμήμα 1 – Εβδομάδα #5

Παιδιά γεια σας!Αυτή τη βδομάδα σας έχω ετοιμάσει δύο φυλλάδια. Το πρώτο (φυλλάδιο «Μαγειρεύουμε») αφορά στα μαθήματα που κάναμε αυτές τις μέρες με τίτλο «μαγειρεύουμε». Θα ήθελα να προσπαθήσετε να

Υποδοχή Τμήμα 1 – Εβδομάδα #4

Παιδιά μετά τις διακοπές του Πάσχα που χαλαρώσαμε λίγο, συνεχίζουμε να μένουμε στο σπίτι ασφαλείς και να κάνουμε τις επαναλήψεις μας.Ακολουθούν οι εργασίες σας για την επόμενη εβδομάδα και περιμένω

Υποδοχή Τμήμα 1 – Εβδομάδα #1

Παιδιά στο αρχείο υπάρχουν ασκησούλες για να κάνετε μια μικρή επανάληψη στη Γλώσσα!  Όταν τελειώσετε μπορείτε και να μάθετε την αλφαβήτα τραγουδώντας με το βίντεο που υπάρχει μετά τις ασκήσεις!